logo behejI letos pokračujeme dál v úspěšné spolupráci s běžeckými nadšenci z BehejBrno.com – v neděli 14.4.2019 v 10hod. startuje v rámci Craft Brněnský půlmaraton/desítka 2019 Minidesítka pro ranou péči – 2.ročník symbolického charitativního okruhu na 1 055m. Zveme všechny na start na náměstí Svobody, kde pro vás bude připravený zážitkový stánek a malování na obličej. Minidesítka je vhodná pro všechny: sportovce i ty méně zdatné. Bezbariérovou trasu po ulici Masarykova tam a zpět zvládnou i rodiny s malými dětmi nebo s kočárkem. Na Minidesítku není třeba se předem registrovat. Startovné je dobrovolné 🙂 a můžete je uhradit před startem na místě.
Ranou péči mohou podpořit i ti, kdo se registrují na závodní běhy Půlmaratonu: při registraci na http://championchip.cz/RegSystem/akce/PulmarBrno2019 zvolí příspěvek 50 nebo 100 Kč. Program závodního dne a další info na http://www.behejbrno.com/brnensky-pulmaraton/.
Výtěžek z akce využijeme na další bezplatnou pomoc rodinám, které vychovávají doma děti s postižením. Včasná pomoc je pro ně nenahraditelná – díky vám všem, kdo se na ní podílíte!
Těšíme se na všechny na startu!