Přijďte se provětrat spolu s námi na Minidesítku pro ranou péči, symbolický běh na podporu rodin vychovávajících děti s postižením zraku. Startuje v neděli 14.4. v 10:00 hod. z nám. Svobody a bezbariérovou trasu centrem města ca 1km zvládne každý. Rádi na běhu přivítáme naše klientské rodiny i všechny ostatní příznivce rané péče. Poběží s námi i paní primátorka Markéta Vaňková. Startovné je letos dobrovolné J a hradí se na místě na našem stánku na nám. Svobody. Pro děti je připraveno malování na obličej a nafukovací balónky. Pro každou rodinu i jednotlivce, kteří se na běh přihlásí emailem na brno@ranapece.cz nejpozději do 10.4., připravíme dáreček!

Minidesítku můžete podpořit i na dálku: kupte si virtuální startovné a poběží s námi aspoň nafukovací balónek s Vaším jménem: https://www.darujme.cz/projekt/1201628

Minidesítka se koná v rámci Brněnského půlmaratonu, kde velká část závodících běžců věnuje při registraci na závod na ranou péči dobrovolný příspěvek 50 nebo 100Kč. Tyto příspěvky spolu s výtěžkem z dobrovolného startovného na Minidesítku využijeme na víkendový pobyt pro klientské rodiny napodzim 2019. Cílem pobytu je umožnit rodinám pobyt mimo domácí prostředí, poskytnout příležitost k seznámení se s jinými rodinami a k výměně zkušeností. Pro rodiny připravíme program – ukázka terapií a pomůcek, kreativní workshop pro rodiče, speciální lekce plavání aj.

I vy se můžete zapojit – přijďte se hýbat na čerstvém vzduchu a zároveň udělat dobrý skutek ! Těšíme se na Vás v neděli 14.4. v 10:00 hod. na náměstí Svobody v centru Brna.
_MG_6772
_MG_6808 _MG_6834 _MG_6592 _MG_6650