Vážení rodiče,

 

rádi bychom Vaše děti co nejsrdečněji pozvali na letní tábor, který se uskuteční 6.-13. srpna tohoto roku na základně u Lamberka nedaleko obce Březník, okres Třebíč. Tábor pořádá spolek Život trochu jinak (více o nás naleznete na http://zivotjinak.cz/) a jeho pestrý program je zcela uzpůsoben potřebám dětí se zrakovým postižením.
Naším cílem je nabídnout Vašim dětem kvalitní alternativu pro aktivní trávení volného času o letních prázdninách. Umožnit jim poznat nové kamarády a získat zážitky, na které budou rády vzpomínat i po skončení tábora. Účast na táboře může dětem rovněž napomoci ke zvýšení samostatnosti, zlepšení komunikace i zdokonalení a procvičení sebeobslužných činností.

 

Tábor je určen pro maximálně 15 dětí – chceme, aby mezi dětmi panovala kamarádská atmosféra, která podporuje jejich vzájemnou spolupráci a přirozený osobnostní rozvoj.

 

Tábor je zaměřen na téma „Star Wars: vesmírný konflikt dobra a zla“

„Temnota je na vzestupu. Impérium zla ovládlo celou Galaxii. Jediný způsob, jak zastavit jeho krutovládu, je pomoci malé skupince povstalců zneškodnit nejničivější zbraň, kterou disponuje, Hvězdu smrti, dříve, než bude uvedena do plného provozu.“

 

Co všechno na Vaše děti na táboře čeká?

  • Galaxie, o jejímž osudu mohou rozhodnout právě ony,
  • louky, lesy, oheň, zábava, slunce, vítr, den i noc,
  • noví i staří kamarádi,
  • okamžiky, na které se nezapomíná a
  • … velká hromada překvapení, o která je nechceme ochudit tím, že je nyní prozradíme.

 

Více informací o tom, kdo konkrétně za táborem stojí, a další praktické informace (včetně přihlášky) naleznete na http://tabor.zivotjinak.cz/. Vaše případné dotazy rádi zodpovíme na e-mailu petra.benedikova@zivotjinak.cz, popř. telefonicky na čísle 703 197 408.

 

S pozdravem

 

Ing. Petra Benedíková,
hlavní vedoucí tábora