DHL´s Got Heart je celosvětová soutěž, v níž se účastní ti zaměstnanci společnosti DHL, kteří věnují svůj volný čas podpoře charitativních aktivit prostřednictvím dobrovolnictví nebo fundraisingu.

Každoročně prezentují zaměstnanci DHL své inspirativní příběhy prostřednictvím amatérských videí, z nichž porota vybírá finalisty. Finalisté následně s profesionálním štábem natočí reportáž o podporované organizaci a ve světovém finále mohou získat finanční podporu pro vybranou neziskovou organizaci.

Jiří Zakopal pracuje v DHL již sedm let a v rámci svých dobročinných aktivit dlouhodobě podporuje Společnost pro ranou péči jako dobrovolník. Pomáhá na akcích pro rodiny, bězích nebo upravuje pomůcky pro děti s težkými vadami zraku. V loňském roce natočil video pro soutěž DHL´s Got Heart, které jej katapultovalo do světového finále a naší neziskovce přineslo podporu i formou dobročinné snídaně, jejíž výtěžek bude použit na podporu rodin dětí se zrakovým či kombinovaným postižením.

Natáčení videa probíhalo pod taktovkou profesionálního britského štábu v zázemí DHL během dobročinné snídaně a v prostorách Společnosti pro ranou péči, pobočka Olomouc. Snídani připravili zaměstnanci DHL pro své kolegy s cílem vybrat do kasičky co nejvíce peněz pro klientské rodiny rané péče. Akce vynesla krásných 4.873 Kč, které vedení společnosti ještě zvýšilo na 14.619 Kč!
Šťastný iniciátor a dobrodinec, Jiří Zakopal, doplňuje: „Obrovské díky všem, kdo  se podíleli na přípravě a přispěli. Je to skvělý pocit být součástí týmu lidí, kteří se dokážou spojit pro dobrou věc.“

Celý tým naší neziskovky Jiřímu děkuje a drží palce do slavnostního finále v italských Benátkách! Vítězné video získá nejen finanční podporu, ale i publicitu. Více na www.dhlsgotheart.com/entries19_20/spolecnost-pro-ranou-peci-society-for-early-care a na našem facebookovém profilu www.facebook.com/SPRPOlomouc1.