Moravskoslezský kraj

logo-msk

Děkujeme Moravskoslezskému kraji za poskytnutí dotace ve výši 2 411 000 Kč.

Dále děkujeme Moravskoslezskému kraji za poskytnutí finančních prostředků na pořízení služebního vozidla v rámci Programu na podporu zvýšení kvality sociálních služeb v MSK, a to ve výši 200 000 Kč.

 http://www.msk.cz/

Nadace:

Nadace rozvoje občanské společnosti

theveluxfoundations_logo-1

nros_cmyk_logo

Projekt „Raná péče je spolupráce“ je podpořen Nadací rozvoje občanské společnosti z prostředků VELUX Foundations částkou 21 246 euro.

Nadační fond Českého rozhlasu

svetluska

Projekt „Rozvoj zrakového vnímání u dětí se zrakovým postižením“ je realizován za pomoci Nadačního fondu Českého rozhlasu ze sbírky Světluška. Výše nadačního příspěvku činí 300 000 Kč. Děkujeme!

Nadace Leontinka

leontinka-web

Děkujeme Nadaci Leontinka za poskytnutí nadačního příspěvku ve výši 100 000 Kč na realizaci projektu „Raná péče – vědět jak na to“, za poskytnutí nadačního příspěvku ve výši 100 000 Kč na realizaci projektu „Učíme se dívat“, dále za poskytnutí nadačního příspěvku na činnost našeho střediska ve výši 125 000 Kč a nadačního příspěvku ve výši 150 000 Kč na realizaci projektu „Rozvíjíme zrakové vnímání dětí!“.

Nadace AGROFERT

nadace-agrofert-logo

Děkujeme Nadaci AGROFERT za poskytnutí finančního příspěvku ve výši 100 000 Kč na realizaci projektu „Provázíme děti s hendikepem“.

 Nadace OKD

nokd_logo_horizontalni

Děkujeme Nadaci OKD za poskytnutí nadačního příspěvku ve výši 100 000 Kč na realizaci projektu „Průvodce ke zlepšení života“.

 

Města:

Statutární město Ostrava

ostrava_lg-okraj

http://www.ostrava.cz/cs

Projekt „Raná péče pro rodiny s dětmi se zrakovým a kombinovaným zrakovým postižením“ je realizován s finanční podporou statutárního města Ostravy, a to ve výši 350 000 Kč. Děkujeme.

Projekt „Týden rané péče 2016“ je realizován s finanční podporou statutárního města Ostravy, a to ve výši 70 000 Kč. Děkujeme.

Statutární město Frýdek-Místek

znak-fm-cmyk

Děkujeme statutárnímu městu Frýdek-Místek za poskytnutí dotace ve výši 59 000 Kč.

Statutární město Havířov

logo_centralni_barevne_normalni

Projekt „Raná péče pro rodiny dětí se zrakovým a kombinovaným zrakovým postižením“ je finančně podporován statutárním městem Havířovem. Děkujeme statutárnímu městu Havířov za poskytnutí dotace ve výši 30 000 Kč.

Statutární město Karviná

ka-logo-zleva-black

Projekt „Raná péče pro rodiny dětí se zrakovým a kombinovaným postižením“ je realizován s podporou statutárního města Karviné. Děkujeme statutárnímu městu Karviná za poskytnutí dotace ve výši 6 000 Kč.

Statutární město Opava

logo-bile

Děkujeme statutárnímu městu Opava za poskytnutí dotace ve výši 10 000 Kč na projekt s názvem „Raná péče pro rodiny dětí se zrakovým a kombinovaným postižením ve městě Opava“.

Město Bruntál

logo-bruntal-berevny_pruh-orez

Projekt „Raná péče“ je finančně podpořen Městem Bruntál. Děkujeme městu Bruntál za poskytnutí dotace ve výši 19 000 Kč.

Město Frenštát pod Radhoštěm

Děkujeme městu Frenštát pod Radhoštěm za poskytnutí finančních prostředků ve výši 5 000 Kč na úhradu části nákladů spojených s poskytováním služby rané péče.

Město Kopřivnice

Děkujeme městu Kopřivnice za poskytnutí finančního příspěvku ve výši 5 000 Kč.

Město Orlová

Děkujeme městu Orlová za poskytnutí účelové dotace ve výši 20 000 Kč na zajištění projektu „Raná péče pro rodiny se zrakovým a kombinovaným postižením“ pro klienty na území města Orlová.

Město Studénka

znak-studenka

Město Studénka podporuje služby rané péče pro rodiny s dětmi se zrakovým a kombinovaným postižením na území města Studénka. Děkujeme městu Studénka za poskytnutí finanční dotace ve výši 6 000 Kč.

Město Třinec

orlice-barevna-velka

Děkujeme městu Třinec za poskytnutí dotace ve výši 20 000 Kč na zajištění provozu služby „Raná péče“.

Město Vrbno pod Pradědem

Děkujeme městu Vrbno pod Pradědem za poskytnutí dotace ve výši 3 000 Kč na výdaje spojené se zajištěním rané péče pro rodiny dětí se zrakovým a kombinovaným postižením ve městě Vrbno pod Pradědem.

Městské obvody:

Statutární město Ostrava, Městský obvod Ostrava-Jih

ovajih_logo

Děkujeme městskému obvodu Ostrava-Jih za poskytnutí účelové dotace na projekt „Raná péče pro rodiny s dětmi se zrakovým a kombinovaným postižením“ ve výši 30 000 Kč.

Statutární město Ostrava, Městský obvod Poruba

Děkujeme městskému obvodu Poruba za poskytnutí dotace na realizaci projektu „Raná péče pro rodiny s dětmi se zrakovým a kombinovaným postižením“ ve výši 20 000 Kč.

Obce:

Bolatice

Děkujeme obci Bolatice za poskytnutí finančního příspěvku ve výši 10 000 Kč.

Bystřice

Děkujeme obci Bystřice za poskytnutí peněžitého daru ve výši 2 000 Kč.

Háj ve Slezsku

Děkujeme obci Háj ve Slezsku za poskytnutí finančního příspěvku ve výši 10 000 Kč.

Hrádek

Děkujeme obci Hrádek za poskytnutí finančního příspěvku ve výši 5 000 Kč.

Janovice

Děkujeme obci Janovice za poskytnutí finančního příspěvku ve výši 2 000 Kč.

Košařiska

Děkujeme obci Košařiska za poskytnutí finančního příspěvku ve výši 2 000 Kč.

Kozmice

Děkujeme obci Kozmice za poskytnutí finančního příspěvku ve výši 10 000 Kč.

Markvartovice

Děkujeme obci Markvartovice za poskytnutí dotace ve výši 10 000 Kč na pokrytí části nákladů spojených s poskytováním služby rané péče klientovi v obci Markvartovice.

Milíkov

Děkujeme obci Milíkov za poskytnutí dotace ve výši 1 000 Kč na pokrytí části nákladů spojených s poskytováním služby rané péče.

Písek

Děkujeme obci Písek za poskytnutí finančního příspěvku ve výši 10 000 Kč.

Střítež

Děkujeme obci Střítež za poskytnutí individuální dotace ve výši 4 000 Kč na pokrytí části nákladů spojených s poskytováním služby rané péče klientovi v obci Střítež.

Firmy a jiní dárci:

ArcelorMittal, a.s.

am_plogo_c_pos

Děkujeme společnosti ArcelorMittal, a.s., za finanční dar ve výši 24 600 Kč na realizaci projektu „Chodím jako máma a táta!“.

GE Volunteers, o. s.

thumb-images

Velmi děkujeme sdružení GE Volunteers za finanční dar ve výši 6 070 Kč určený na úhradu nákladů spojených se zabezpečením provozu Střediska rané péče SPRP Ostrava.

MONETA Money Bank, a. s.

logo_moneta_money_bank_rgb

Děkujeme společnosti MONETA Money Bank, a. s. (GE Money Bank, a. s.), za finanční příspěvek ve výši 32 000 Kč na realizaci projektu „Učíme děti dívat se!“.

Rotary klub Ostrava

Velice děkujeme Rotary klubu Ostrava za darovanou částku ve výši 23 000 Kč z výtěžku z prodeje Vánočního Rotary punče.

Zaměstnanci společnosti Tieto Czech, s. r. o.

thumb-tieto-100px-rgb-blue-png_0

Děkujeme zaměstnancům společnosti Tieto Czech, s. r. o., za finanční dar na provoz Střediska rané péče SPRP Ostrava ve výši 20 000 Kč.

 Kudy z nudy

kudy-z-nudy-logo_1407932049

Za zveřejnění informací o našich akcích děkujeme portálu Kudy z nudy.

New Karolina Shopping Center Developement, s. r. o.

logo-fnk

Děkujeme ostravskému obchodnímu centru FORUM Nová Karolina za organizaci charitativního projektu nazvaného Pomáhej hudbou 3, pořádaného ve spolupráci s Nadačním fondem Českého rozhlasu, sbírkou Světluška. Velice děkujeme za tuto jedinečnou iniciativu a pomoc.

KVADOS, a. s.

logo_kvados_rgb_large_backgroundwhite

Děkujeme společnosti KVADOS za umístění pokladničky k Mikulášské sbírce Společnosti pro ranou péči v prostorách firmy a všem zaměstnancům za jejich příspěvky!