Dobročinný bazar, který v ostravské pobočce IKEA uspořádal na podporu rané péče pro děti s postižením zraku prospěšný second hand Moment, přinesl nádherný výsledek. Lidé svými nákupy krásných kousků oblečení, bot, kabelek, ale třeba i knížek a hraček podpořili Společnost pro ranou péči částkou 29 500 Kč. Zároveň to byla akce plná příjemných setkání, a to vše ve znamení cirkularity a prospěšnosti. Nechyběli jsme tam ani my, u našeho stolečku jsme informovali o rané péči, o tom, jak pracujeme v rodinách, zájemci si mohli vyzkoušet simulační brýle nebo některé pomůcky a aktivity.
Děkujeme všem, kdo se na organizaci bazárku podíleli, všem organizátorům a pracovníkům Momentu, kteří vše nádherně připravili, i všem pracovníkům IKEA, kteří akci zaštítili, poskytli zázemí a veškerý servis.
Z výtěžku bazaru podpoříme další rodiny dětí s postižením zraku v našem regionu – budeme moci pořídit potřebné pomůcky, testy, ale také zajistíme třeba pohonné hmoty, tak aby naše poradkyně mohly dál dojíždět za rodinami i do nejzapadlejších koutů našeho kraje a poskytovat jim podporu v náročném období po narození dítěte s hendikepem.