Workshop „Vidím Nevidím“

IMG_5361

Týden rané péče začal v našem středisku Workshopem „Vidím Nevidím“.  Program byl pro děti z MŠ Indigo Kids. Děti měly možnost si vyzkoušet, jaké je to nevidět.

6.11. byly naše dveře otevřeny všem zájemcům o ranou péči. Připraveny byly pomůcky i naše poradkyně odpovídat na vše, co vás zajímá.

Vyráželi jsme i na úřady a za lékaři s našimi letáky a dalšími infomateriály.

Média

DVTV

Během týdne rané péče  probíhaly také rozhovory  ředitelky pražského střediska Jitky Barlové v  médiích a pro ty z vás, kteří se chtějí dozvědět více o rané péči a nestihli to v Týdnu rané péče, můžete si přehrát rozhovor s ředitelkou pražského střediska Jitkou Barlovou ve Studio6 ze dne 4.11.  a  vysílání Seznam Zprávy

A na vlnách Českého rozhlasu Dvojka zazněl rozhovor o rané péči a Týdnu rané péče. Mgr. Petra Mertlová a PhDr. Jitka Barlová ze Společnosti pro ranou péči hovořily s Patricií Strouhalovou. https://dvojka.rozhlas.cz/rana-pece-8104264

Vernisáž

Osmého listopadu proběhly avizované akce v rámci Týdne rané péče v holešovickém Vnitroblocku. Odpoledne začalo předvánoční dílničkou pro klientské rodiny. Následovala Vernisáž s příběhy  rodin a křest knížky Černobílé pohádky za účasti třech autorek pohádek z kolektivu známých autorů. Kdo chtěl, mohl si nechat zakoupenou knížku i autorsky podepsat od Ivony Březinové, Daniely Krolupperové a Ivany Peroutkové. Akci přišel podpořit i  ilustrátor Jakub Cenkl a zástupci vydavatelství Albatros paní Švalbachová a Petr Eliáš.  Ke zpříjemnění večera se postarala kapela Czardashians!